Author Topic: Unable to save screenies :(  (Read 4377 times)

Offline R16RACA

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 827
  • cookies: 10
  • I dont think so
  • IG name: R16RACA
Unable to save screenies :(
« on: April 16, 2012, 01:58 »
when i press f8, i get "unable to save sreenshot" I have tried moving all my old ones out and sarting new, it still wont work. If all else fails i have fraps though.


Quote
[15:00:41] <Rahail> R16 smoky wants you!
[15:00:58] <R16RACA> ahhh!
[15:01:15] <Rahail> the fuck 530kph on FREway

Quote from: Konali
R16 u where maybe a quiet guy, but you are one of the smartest persons i have seen here and i never saw u gettin in trouble. U are a role model for alot players that cant behave and i will really really miss you.

Quote from: Mick88
*Mick88 announced: Fuuuuuu!
Quote from: Mick88
"fuck off" is merely a kind request
Quote from: mick88
New theme is so sexy I want to make love to it

It is not allowed as it is a mod that can be seen by other truckers, who might not want to look at flashing lights all the time. This is why only non laggy mods that only you can see are allowed.

Offline Konali

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8,962
  • cookies: 311
  • Dumper King
  • IG name: Konali
Re: Unable to save screenies :(
« Reply #1 on: April 16, 2012, 02:01 »
Make sure there is a folder called ''screens'' in the gta user files underneath SAMP. I deleted that once and it couldnt save it either.
Recreatingthe same foldername in that place fixed my issue.
:cmastree:


There you go, cop didnt have a car and one was spawned for him.
Admins are helpers, not monsters.
And i just want to take this moment that i have to thank you SO much for giving me the chance to be a moderator. I really enjoyed it, and although I made bad decisions (like playing MW3 too much haha xD), I really really did enjoy helping players like never before. You were my role model, you were the best admin I had seen in years, and there will never be another one like you.

It will take another to replace me, but I dont think CT can recover if they lose you bro, I wish you the best.

(Pretty sure you hear stuff like this every day XD You're like Chuck norris)
It's unfair that admins can teleport to buy house, and reset their own camping score, but we have to trust that they won't abuse it. We have to trust them anyway, because the server is in their hands. Without admins server is nothing.

Offline R16RACA

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 827
  • cookies: 10
  • I dont think so
  • IG name: R16RACA
Re: Unable to save screenies :(
« Reply #2 on: April 16, 2012, 03:24 »
yeap thats still there
Quote
[15:00:41] <Rahail> R16 smoky wants you!
[15:00:58] <R16RACA> ahhh!
[15:01:15] <Rahail> the fuck 530kph on FREway

Quote from: Konali
R16 u where maybe a quiet guy, but you are one of the smartest persons i have seen here and i never saw u gettin in trouble. U are a role model for alot players that cant behave and i will really really miss you.

Quote from: Mick88
*Mick88 announced: Fuuuuuu!
Quote from: Mick88
"fuck off" is merely a kind request
Quote from: mick88
New theme is so sexy I want to make love to it

It is not allowed as it is a mod that can be seen by other truckers, who might not want to look at flashing lights all the time. This is why only non laggy mods that only you can see are allowed.

Offline Storm94

  • VIP
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 435
  • cookies: 18
  • ˇYo no soy pendejo!
  • IG name: Storm203
Re: Unable to save screenies :(
« Reply #3 on: April 16, 2012, 03:45 »
Do you have TXDHack in?
I'm back, bitches :D

"I dislike Apple, so no." -mick88
"$nake honestly you are one arrogant prick." -Shane0
"The rest of you who I could consider trolls, just go fuck yourself." -Joshy
"TheGame, All I have to say is you complain a lot, and you're probally gonna be an even more arrogant, pompous jackass after this." -RaceRX
"I have a suggestion: Repost this in a respectful manner without caps, silly colors and big fonts, and perhaps someone will give a fuck about your complaint." -mick88

Can't read my quotes? Stop using the white style.

Offline Strato

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,827
  • cookies: 12
  • Dark Side of the Moon
  • IG name: Stratosphere
Re: Unable to save screenies :(
« Reply #4 on: April 16, 2012, 05:42 »
All You need to do is relog. I had this several times before, reloged and everything was fine.

Offline RaceRX

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2,287
  • cookies: 39
  • IG name: RaceRX
Re: Unable to save screenies :(
« Reply #5 on: April 16, 2012, 05:44 »
if its a consistant problem delete gta san andreas user files > samp. then reinstall samp.
It's sad... We have pending bug fixes that aren't even getting added because of mick's inactivity.

Offline Joshly98

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 935
  • cookies: 9
  • I'm back!
  • IG name: Joshly98
Re: Unable to save screenies :(
« Reply #6 on: April 16, 2012, 05:44 »
After trying Strato and RaceRX's comments, and the problem still persists you will probably need to take the issue over to the SAMP forums, as this is an issue with SAMP, not the server/gamemode.

Offline Strato

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,827
  • cookies: 12
  • Dark Side of the Moon
  • IG name: Stratosphere
Re: Unable to save screenies :(
« Reply #7 on: April 16, 2012, 06:10 »
Ohh first delete gta_sa.set from Your SA user files.

$nake

  • Guest
Re: Unable to save screenies :(
« Reply #8 on: April 16, 2012, 06:12 »
To make a screenshot here are 3 ways (GTA/FRAPS/XFIRE), so don't worry when one fails :)

Offline Deff

  • Web Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,722
  • cookies: 50
  • <333333333
  • IG name: viky
Re: Unable to save screenies :(
« Reply #9 on: April 16, 2012, 07:00 »
After trying Strato and RaceRX's comments, and the problem still persists you will probably need to take the issue over to the SAMP forums, as this is an issue with SAMP, not the server/gamemode.
I don't think there is a problem in samp as well.
 
Problem lies within his own installation, the samp client is unable to track path to directory, this could be due to some mods or he accidently modified something.
Maybe a simple reinstall will fix this.