Author Topic: HOW DO I USE ZMODELER  (Read 4319 times)

Offline Viper

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,733
  • cookies: 37
  • land is aweome but trucking on the land is way goo
  • IG name: Viper
HOW DO I USE ZMODELER
« on: October 31, 2011, 12:25 »
how do i use zmodeler please help!!? i want can some one help
[SAP]Egert: viper and Boy arent brothers right?
DeHavilland: Nope
DeHavilland: Boy is from NL and Viper is from AUS

We aren't brothers, we just act like them.

Offline TheSandman

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10,371
  • cookies: 184
  • トヨタ自動車株式会社
  • IG name: TheSandman
Re: HOW DO I USE ZMODELER
« Reply #1 on: October 31, 2011, 12:37 »
« Last Edit: October 31, 2011, 16:14 by Joshy, Reason: I didn\'t put [google] tag in for no reason... »
25/8/11 - 4/10/15: 1502 days of continuious staff duty.

Offline Viper

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,733
  • cookies: 37
  • land is aweome but trucking on the land is way goo
  • IG name: Viper
[SAP]Egert: viper and Boy arent brothers right?
DeHavilland: Nope
DeHavilland: Boy is from NL and Viper is from AUS

We aren't brothers, we just act like them.

Offline Viper

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,733
  • cookies: 37
  • land is aweome but trucking on the land is way goo
  • IG name: Viper
« Last Edit: October 31, 2011, 14:36 by Viper[AUS] »
[SAP]Egert: viper and Boy arent brothers right?
DeHavilland: Nope
DeHavilland: Boy is from NL and Viper is from AUS

We aren't brothers, we just act like them.

Offline Ethan

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15,850
  • cookies: 229
  • (V)(;,,;)(V)
  • IG name: Ethan.
Re: HOW DO I USE ZMODELER
« Reply #4 on: October 31, 2011, 18:41 »
I think there are enough resources out on the internet for you to figure that out by yourself..

Offline Matheus

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,207
  • cookies: 19
  • IG name: MathSouza
Re: HOW DO I USE ZMODELER
« Reply #5 on: October 31, 2011, 19:07 »
I have some skills in zmodeler. Its not a easy program, its hard, 3d programs are hard, i have a lot of buses in my pc that i edit for my game...search for tutorials






warlordkil

  • Guest

Offline SeraMondialu

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,679
  • cookies: 39
Re: HOW DO I USE ZMODELER
« Reply #7 on: October 31, 2011, 19:44 »
I think ZMODELER is more hard then Mathematic

Offline Anri

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 974
  • cookies: 4
  • Convoy Trucker
  • IG name: Anri[AL]
Re: HOW DO I USE ZMODELER
« Reply #8 on: October 31, 2011, 19:48 »
I think ZMODELER is more hard then Mathematic


then u dont know what mathematic is
EDIT:
 
Hope to never see your name on this server again after what you did this afternoon anri

Offline SeraMondialu

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,679
  • cookies: 39
Re: HOW DO I USE ZMODELER
« Reply #9 on: October 31, 2011, 19:50 »
I think ZMODELER is more hard then Mathematic


then u dont know what mathematic is

I am good at mathematic , and i "suck" at ZMOD .
Thats why i said ZMOD is more hard then MATHEMATIC .

Please dont quote me every time .

Offline Kyle

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 861
  • cookies: 16
  • GIMMEH A COOKIE
  • IG name: Kyle_Mckenzie

Offline Matheus

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,207
  • cookies: 19
  • IG name: MathSouza
Re: HOW DO I USE ZMODELER
« Reply #11 on: October 31, 2011, 20:05 »
Zmodeler is not a gta program =]






Offline Anri

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 974
  • cookies: 4
  • Convoy Trucker
  • IG name: Anri[AL]
Re: HOW DO I USE ZMODELER
« Reply #12 on: October 31, 2011, 20:12 »
viper i suggest u to start learning 3Ds max instead of this shit called zmodeler
EDIT:
 
Hope to never see your name on this server again after what you did this afternoon anri

Offline SeraMondialu

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,679
  • cookies: 39
Re: HOW DO I USE ZMODELER
« Reply #13 on: October 31, 2011, 20:19 »
viper i suggest u to start learning 3Ds max instead of this shit called zmodeler


Yes , +1 .
If u dont know how to use 3Ds , u cant do nothing with Zmod.

Offline Anri

  • VIP
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 974
  • cookies: 4
  • Convoy Trucker
  • IG name: Anri[AL]
Re: HOW DO I USE ZMODELER
« Reply #14 on: October 31, 2011, 20:20 »
viper i suggest u to start learning 3Ds max instead of this shit called zmodeler


Yes , +1 .
If u dont know how to use 3Ds , u cant do nothing with Zmod.


FFS chillin what u talking about , 3d max is known in all world ... what about zmod .... uh .... 10 k users ?
EDIT:
 
Hope to never see your name on this server again after what you did this afternoon anri

 

anything
anything