Convoy Trucking

Hyde Park => GTA & SA-MP => Topic started by: Antangin_JRG on April 20, 2012, 13:40

Title: Mouse Bug
Post by: Antangin_JRG on April 20, 2012, 13:40
It seems that some of the people got this bug, when you press ESC, for pause. Then you press ESC again, for play, you cant move the mouse. Pressing ESC for a few times can fix the problem, but sometime you'll past the unbugged state because of "fast pressing" ESC. There is another way to fix it, download dinput8.dll and put it in the GTA San andreas directory (eg. C:/Program Files/Rockstar Games/GTA San Andreas).
It will fix the bug, i've tried that, i've got that bug before i use dinput8.dll
download in attachment. Tell me if it contain virus, ill change it, before i upload it i scan it and it was virus free.
Title: Re: Mouse Bug
Post by: Strato on April 24, 2012, 08:11
I had the same after uninstalling, I changed the dimension once and turned OFF frame limiter and it work properly.
Title: Re: Mouse Bug
Post by: R16RACA on April 24, 2012, 12:24
The much simpler way is if you do press esc, when you come back alt+tab (without esc) out and back. if the windows mouse is on your screen simply press t.
Title: Re: Mouse Bug
Post by: Deff on April 24, 2012, 18:05
The much simpler way is if you do press esc, when you come back alt+tab (without esc) out and back. if the windows mouse is on your screen simply press t.

I think just downloading the above file and placing it in the folder is much simpler for me.
Title: Re: Mouse Bug
Post by: creamy1 on April 25, 2012, 02:35
I only get bugged like that once or twice a month.

If you're in a plane you're not bugged hold down RMB and move your mouse ;)
Title: Re: Mouse Bug
Post by: Antangin_JRG on April 25, 2012, 15:41
if you can do those it's okay... :D i use the dinput8.dll because my laptop is bad for gaming (core i7 2ghz, intel HD graphic 3000)
if i press alt + tab it will crash, and if i change to custom graphic option on GTA:SA, it will perform so bad...
Title: Re: Mouse Bug
Post by: $mooth on May 01, 2012, 11:20
its a bug in samp! just press esc a few more times and when u do drag the mouse around and it works again.
Title: Re: Mouse Bug
Post by: Deff on May 01, 2012, 17:19
 :ukiddn:

Thats why we need to use this dll file. Specially those who use laptops
Title: Re: Mouse Bug
Post by: David_97 on March 25, 2013, 08:24
hi, name's David and too have this problem, it works for me after putting dinput8.dll into GTA SA directory folder, but then GTA SA Multiplayer is now crashing all the time I open it, can anybody help me please, I've spent six days searching for this solution and now another problem comes up!!! :(
Title: Re: Mouse Bug
Post by: NikoX on April 03, 2013, 17:07
It's not sa:mp problem, it's gta and cpu problem, becouse u probably Have more than 1 core. Don't download any file. The easiest and fastest way to solve this problem is press escape, open tak manager, gł to processes and find gta proces. Klick it with RMB and pick "change coliglation" and the and select only 1 processor. I hope i helped